GLAZBENIČKA NOVA GODINA

GLAZBENIČKA NOVA GODINA

Ovaj jedinstveni projekt naišao je na veliku medijsku pozornost svih nacionalnih medijskih televizijskih, radijskih i novinskih kuća. Provodi se već više od deset godina i predstavlja jedinstveno okupljanje glazbenika na novogodišnjoj proslavi koja je identična onoj pravoj a jedina razlika je što se održava u noći sa petog na šesti siječnja. Taj datum je odabran jer je u HR 06. Siječnja blagdan Sv. Tri kralja i neradni je dan pa se Glazbeni Novogodišnji doček uvijek organizira dan prije odnosno 05 siječnja. Ovo je jedinstvena prilika za druženje i opuštanje bar jednom u godini, jer za većinu zabava su upravo glazbenici i njihove obitelji uskraćene za provod jer im je posao da zabavljaju druge.
Međutim ovo je njihov dan kada Novogodišnje slavlje provode u društvu svojih prijatelja i obitelji ali ovaj put kao gosti odnosno publika za razliku od svih drugih manifestacija.

Tradicionalno se u ponoć pije glazbenički šampanjac i uz lijepe želje, pleše i zabavlja duboko u noć.
Uz pomoć brojnih sponzora, svake godine bude organizirana i velika glazbena novogodišnja tombola sa naravno nagradama koje glazbenici žele. (glazbeni instrumenti i oprema)